Life Coaching

Το Life Coaching υποστηρίζει και ενδυναμώνει.

Image result for nlp

Ποιο μυστικό επιτυχίας μοιράζεται το «LA MAISON» με γνωστές επιχειρήσεις και εταιρείες κολοσσούς; Πώς θα γίνει και δικό σου;  

Η επιτυχημένη πορεία του «La Maison Café-Bar» της Πετρούπολης στο χώρο της εστίασης μόνο τυχαία δεν είναι. Μια επιχείρηση, ένα μαγαζί είναι ο χώρος και την περίπτωση μας πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο, οικείο και μοντέρνο χώρο. 

 Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού....

Οι άνθρωποι του «La Maison». Η μεγάλη επιτυχία του βασίζεται στην ομάδα των εργαζομένων, στις μεταξύ τους σχέσεις, στις σχέσεις που αναπτύσσονται με τους πελάτες, στην εξυπηρέτηση, στην οργάνωση της επιχείρησης, στην ψυχή που δίνουν και το πάθος που έχουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο επιχειρηματίας. 

Είναι ένα μαγαζί με πρόσωπο. Ξέρεις ότι πηγαίνοντας εκεί, πέρα από την εγγυημένη βραδινή διασκέδαση και την χαλαρότητα του υπέροχου καφέ, θα συναντήσεις φίλους. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, στο σύνολο τους, είναι φίλοι σου και εσύ αποτελείς μέλος αυτής της παρέας. 

Η επιχείρηση του «La Maison» πρωτοπορεί και πάλι γιατί πιστεύει πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και της επιτυχίας η αριστεία!

 

Πώς; Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, αξιοποιεί την παγκόσμιες επιτυχημένες πρακτικές αποτελεσματικότητας, προς όφελος των εργαζομένων και των πελατών. Και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη..

Ποιο είναι εκείνο το κοινό μυστικό που θα μοιραστούν οι άνθρωποι του «La Maison» με διάσημους και επιτυχημένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γνωστές επιχειρήσεις και εταιρείες κολοσσούς;  

Η απάντηση κρύβεται μέσα σε τρία γράμματα: NLP, Νeuro Linguistic Programming

 

Οι εργαζόμενοι του θα εκπαιδευτούν με Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό προκειμένου:

• να πληροφορηθούν για τις τεχνικές και τις αρχές που προσφέρει το NLP, να τις κατακτήσουν προς όφελος τους και προς όφελος της επιχείρησης   

• να διατηρήσουν το μοντέλο επιτυχίας, το success story 

• να επιτύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους 

• να έχουν περισσότερα αποτελέσματα

• να καθιερώσουν την επιχείρηση περισσότερο και σε βάθος χρόνου 

 

Οι Μπαράκ Ομπάμα, Μπίλ Κλίντον, Όπρα Γουίνφρεϊ, Μπιλ Γκέιτς,  Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Λίλυ Άλλεν, Τζίμυ Κάρρ, Ράσελ Μπραντ και Χιου Τζάκμαν είναι μερικοί από αυτούς που συνδέονται με το σύστημα NLP που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε τη ζωή τους, τη καριέρα τους, την εργασία τους με εκπληκτικά αποτελέσματα και ισχυρές αποδόσεις.

Πρόκειται για ένα σύστημα, μια μεθοδολογία με επιστημονικό υπόβαθρο που περιλαμβάνει πρακτικές και εργαλεία. 

 

Σκοπός του είναι να  υποστηρίξει και να βοηθήσει τους ανθρώπους: 

• στην εξέλιξη, ανάπτυξη και βελτίωση μέσα από αλλαγές στα μοτίβα σκέψης, συναισθήματος και συμπεριφοράς 

• στην ενίσχυση (boost) δυνατοτήτων και δεξιοτήτων

• στην κινητοποίηση των ατόμων και την ώθηση της ομάδας

• στην αύξηση των αποδόσεων και των αποτελεσμάτων

• σε στρατηγικές επιτυχίας  

• στην αξιοποίηση του NLP ως ένα ισχυρού επικοινωνιακού εργαλείου στο Life & στο Business/ Professional πεδίο  

Οι άνθρωποι επικοινωνώντας καλύτερα με τον εαυτό τους και τους άλλους είναι πιο αποτελεσματικοί, η προσέγγιση τους είναι πιο αποδοτική, επιτυγχάνουν υψηλούς στόχους μέσα σε ένα αρμονικότερο περιβάλλον.    

 

«Το NLP με βοηθά να τα καταφέρνω με το κοινό και να το κινητοποιώ», έχει δηλώσει η Αμερικανίδα παραγωγός και παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο Βρετανός ηθοποιός Ράσελ Μπραντ δήλωσε: «το NLP με βοήθησε να φτιάξω τη ζωή μου και να χτίσω την καριέρα μου». Αθλητές, επιχειρηματίες, παράγοντες του κινηματογράφου, από την Αμερική, την Αυστραλία και τη Μεγάλη Βρετανία έχουν αποδώσει ένα κομμάτι της επιτυχίας τους στο NLP.

Στη χώρα μας, το NLP, έχει αποκτήσει το δικό του ένθερμο κοινό. Επιχειρήσεις, εταιρείες, αθλητές, καλλιτέχνες, άνθρωποι από όλους τους χώρους, με τεράστιο ενδιαφέρον, επιλέγουν να γνωρίσουν το NLP και να συνεργαστούν με επαγγελματίες NLP Coaches, προκειμένου να το αξιοποιήσουν προς όφελος τους.

 

Το NLP στην πράξη

Μοιάζει περίπλοκο; Δεν είναι. Είναι απόλυτα οικείο στην ανθρώπινη φύση. Αφορά αλλαγές και επίτευξη στόχων με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ο σύμβουλος του NLP, με την επιστημονική του κατάρτιση, θα βοηθήσει μέσα από σεμινάρια και ομαδικές συναντήσεις.

Θα εκπαιδεύσει τους εργαζομένους, θα τους αποκαλύψει πολύτιμα «μυστικά» που χρησιμοποιούν διάσημοι και επιτυχημένοι για την προσωπική και επαγγελματική τους αποτελεσματικότητα. 

Έχει φανεί μέσα από έρευνες, πως η εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, εργαζομένων και επαγγελματιών είναι πιο αποδοτική όταν πραγματοποιείται συστηματικά, οργανωμένα, με χρήσιμες τεχνικές και στοχευμένα εργαλεία success story.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις ενημερώνουν και εκπαιδεύουν το προσωπικό τους διευρύνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. 

Διατηρώντας το ανθρώπινο πρόσωπο, τη συνταγή της επιτυχημένης πορείας, το «LA MAISON» εξελίσσεται με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και κάνει τη διαφορά!! 

 

Η ομάδα Consulting Coaching & Support και η Δώρα Κάχρου, Life & Business Coach και NLP Coach, έρχεται να διευρύνει το πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών της επιχείρησης «La Maison».

 

 

Αγίου Δημητρίου 10, Πετρούπολη

Τηλ.: +30 210 5063184,

Κιν.: +30 6932 707 308

info[at]dorakachrou.gr